Et forbrugermærke du kan stole på

Et forbrugermærke du kan stole på

Feriebolig-Spanien.dk er blevet tildelt det prestigefyldte "Confianza Online" -forbrugermærke i anerkendelse af virksomhedens etiske engagement i god internetpraksis og e-handel.

Den danskejede udlejningsplatform af ferieboliger i Spanien med hovedsæde i Málaga, Feriebolig-Spanien.dk, har opnået det prestigefyldte “Online Trust Seal” for de 13 webportaler, som virksomheden opererer med og bliver en del af en gruppe på mere end 2.700 virksomheder, der allerede har dette certifikat i Spanien.

Confianza Online blev oprettet i 2003 af Autocontrol og Adigital og er det mest kendte og mest pålidelige forbrugermærker i Spanien. Tildelingen af dette forbrugermærke til Feriebolig-Spanien.dk demonstrerer det etiske engagement i god internet- og e-handelspraksis, som platformen viser.

Confianza y Spain-Holiday

Jannich Friis Petersen, administrerende direktør for Feriebolig-Spanien.dk kommenterede:

"Vi er stolte af at være den første platform i den nationale sektor til at opnå dette segl, og vi stoler på, at både ejerne af ferieboliger og de rejsende, der opholder sig i dem, vil få gavn af det. Anerkendelsen af ​​vores gennemsigtighed, tillid og ansvar som en onlineplatform i ferieudlejningsbranchen er en stor ære. "

For sin del fremhæver José Luis Zimmermann, generaldirektør for Confianza Online vigtigheden af ​​gennemsigtighed i de nye forretningsmodeller:

"Med tilføjelsen af ​​Feriebolig-Spanien.dk til de websider, der satser på god praksis, fortsætter Confianza Online med at øge pålideligheden i banebrydende digitale miljøer baseret på den digitale transformation af traditionelle forbrugsmodeller."

Confianza y Trustmark

I øjeblikket og i overensstemmelse med virksomhedens tilsagn om gennemsigtighed og ansvar er Feriebolig-Spanien.dk den eneste spanske platform, der specialiserer sig i ferieboligudlejninger i Spanien, hvor alle ferieboliger annonceres med det påkrævede registreringsnummeret, der udstedes og forvaltes af den region, hvor den enkelte feriebolig ligger. 

For at fremme indsatsen for genbrug og ansvarlighed har platformen lanceret  "Holiday Footprint" - et initiativ, der har til formål at hjælpe med at implementere god bæredygtig praksis i feriehuse ved at tilskynde gæster og husejere til at tænke over det affald, de producerer, og hjælpe dem med at følge de forskellige genanvendelsesordninger i Spanien.